XV Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK

W dniach 22-24 maja 2013 r. w nowym Centrum Wystawienniczo – Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędzie się największe w Polsce Północnej wydarzenie targowe dedykowane branży spożywczej, gastronomicznej i hotelarskiej.

W ramach  zintegrowanego projektu branżowego, zaprezentowane zostaną cztery specjalistyczne ekspozycje:  15. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, 17. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 12. Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH  oraz 16. Targi Mleczarstwa MLECZNA REWIA.  

Zintegrowany projekt branżowy odbędzie się pod hasłem „Zdrowo! czyli jak?”. Formuła imprezy zostanie poszerzona o wspólny program targów, zainaugurowany debatą „Zdrowo! czyli jak? -  Tajniki zdrowego biznesu”.  Po raz pierwszy w zakresie tematycznym targów znajdą się usługi oraz produkty związane ze zdrowym odżywianiem i dietetyką. Tradycyjnie program obejmie liczne spotkania dla branży, szkolenia, profesjonalne seminaria, a także konsultacje i porady dla odbiorców indywidualnych, realizowane z udziałem branżowych ekspertów oraz przedstawicieli Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Więcej:mistrzbranzy.pl
LINK