W Warszawie trwają przygotowania do V edycji ExpoSweet

Na ostatniej edycji targów w halach przy ul. Marsa zgromadziło się ponad 100 wystawców z kraju i zagranicy. Stoiska rozmieszczono na niemal 10 tysiącach metrów kwadratowych. Wystawcy zaprezentowali najnowsze maszyny, produkty i usługi dostępne na światowym rynku.

Atrakcyjna oferta targowa oraz liczne i profesjonalnie przygotowane imprezy towarzyszące przyciągnęły rekordową liczbę zwiedzających. W ciągu trzech dni targi odwiedziło ponad 10 tysięcy cukierników, lodziarzy, piekarzy, właścicieli kawiarni i punktów gastronomicznych. Te dane jasno dowodzą, że targi Expo Sweet na trwałe wpisały się w kalendarz imprez branżowych, zyskały renomę i uznanie wśród specjalistów.

Obecnie trwają przygotowania do piątej, jubileuszowej edycji. Organizatorzy postarają się, żeby była to edycja wyjątkowa i pod każdym względem lepsza od poprzednich. Do udziału zapraszają firmy, dla których rynek cukierni, lodziarni i piekarni jest ważny. Prezentowane będą maszyny, urządzenia i komponenty do produkcji lodów i wypieków cukierniczych. Mile widziane będą również branże pokrewne.

Impreza odbędzie się w dniach 19-21 lutego 2013, w nowoczesnej i doskonale wyposażonej hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.
Więcej na: www.exposweet.pl