W dniach 23 – 27 stycznia br. we włoskim mieście Rimini odbędą się międzynarodowe targi lodów, słodyczy i piekarnictwa SIGEP.
W tegorocznej edycji weźmie udział ponad 700 wystawców. Organizatorzy zaplanowali bardzo bogaty program konferencyjny i seminaryjny skierowany do osób zainteresowanych nowymi technologiami i innowacyjnymi rozwiązaniami w produkcji słodyczy, lodów, wyrobów ciastkarskich oraz pizzy.
Redakcja magazynu branży turystycznej TTG Poland organizuje wyjazd dla przedstawicieli z branży cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej oraz kateringowej oferując bezpłatne zakwaterowanie (3 doby), wejściówki na targi i umawianie spotkań. Dojazd w zakresie własnym.
Najdogodniejsze połączenie lotnicze na trasie Warszawa – Forli tanimi liniami lotniczymi Wizzair (http://book.wizzair.com), sugerowany wylot z Warszawy do Forli o 06.15. w dn. 22.01.2010.
Dodatkowe informacje o targach można uzyskać:
http://en.sigep.it/fair/expo_presentation.asp
Informacja o kategoriach wystawców:
http://en.sigep.it/fair/settoreA.asp
Akredytacje: http://riminitargi.pl/formularze/akredytacja (prosimy wybrać targi SIGEP).
Ilość miejsc ograniczona.
Dodatkowych informacji udziela p. Dagmara Lachmann lachmann@ttg.com.pl, 0609 400 615; tel. +48 22 215 40 12.