Zmiany w zakresie znakowania żywności. Seminarium w Warszawie

Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości zaprasza do udziału w seminarium z cyklu „Europejskie Przedsiębiorstwo” pt. „Zmiany w zakresie znakowania żywności – co powinien wiedzieć producent – hurtownik – detalista – perspektywa małych i średnich przedsiębiorców”, organizowanym przez ośrodek sieci Enterprise Europe Network, afiliowany przy PARP.

Spotkanie odbędzie się w środę, 25 maja w Warszawie, w Sienna Training Centre, ul. Sienna 73,
Zgłoszenia na seminarium można dokonać poprzez wypełnienie i przesłanie mailem na adres seminaria_een@parp.gov.pl do dnia 19 maja br. formularza zgłoszeniowego dostępnego TUTAJ.
Uczestnictwo w seminarium jest bezpłatne. Liczba miejsc ograniczona.
Pierwszeństwo uczestnictwa mają firmy z terenu woj. mazowieckiego, łódzkiego, kujawsko-pomorskiego i pomorskiego.
Program: