Wydłużenie terminu składania ofert – catering

W nawiązaniu do ogłoszonego przez Związek Rzemiosła Polskiego zapytania ofertowego z dnia 23 stycznia 2017 r., dotyczącego zapewnienia usług restauracyjnych dla uczestników warsztatów szkoleniowo-informacyjnych realizowanych w ramach projektu „Rzemiosło w EFS”, informujemy, iż z powodów technicznych, które uniemożliwiły opublikowanie zapytania w Bazie Konkurencyjności w dniu 23 stycznia, termin składania ofert został wydłużony do dnia 2 lutego 2017 r.

Projekt współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 (umowa dotacji nr DZF-BDG-III-POWER-13/16). Przedmiotem oferty jest: zapewnienie 3 przerw kawowych, 2 obiadów
i 1 kolacji dla maksymalnie 52 osób w okresie od 14 marca do 15 marca 2017 roku w woj. śląskim w siedzibie Izbie Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach.
 

Zapytanie ofertowe: LINK

Załącznik nr 1: LINK

Załącznik nr 2: LINK

Załącznik nr 3:LINK