Wersja kontrastowa
 A
 A
 A

Kategoria: Aktualności

Opublikowano 23/01/2020

Badania na temat strat i marnowania żywności w sektorze piekarniczo-cukierniczym

Wydział ekonomiczno-społeczny Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu realizuje badania na temat strat i marnowania żywności w sektorze piekarniczo - cukierniczym. Głos zakładów rzemieślniczych jest w tym badaniu wyraźny i dobrze zaakcentowany.

Organizatorzy ekspertyzy mają nadzieję, że przygotowywane opracowanie końcowe z udziałem organizacji i instytucji wspierających firmy oraz rzemiosło branży piekarskiej i cukierniczej w Polsce, przyniesie korzyści badanemu sektorowi, zainteresowanym instytucjom jak i społeczeństwu, które używa jego wyrobów.

Informacje udzielone przez przedsiębiorców zainteresowanych wzięciem udziału w ankiecie zostaną wykorzystane wyłącznie na potrzeby przygotowania ekspertyzy i będą przedstawiane w formie zbiorczej w sposób anonimowy.

Dane do kontaktu z panią Elżbietą Goryńską-Goldmann– Kierownikiem ekspertyzy:

dr inż. Elżbieta Goryńska-Goldmann
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Wydział Ekonomiczno-Społeczny
Katedra Ekonomii i Polityki Ekonomicznej w Agrobiznesie
tel. + 48 603-065-145, 61 848-71-22
e-mil: gorynska@up.poznan.pl; gorynska-goldmann@up.poznan.pl

Ważne informacje:
Najnowsze artykuły:
związek rzemiosła polskiego
00-246 Warszawa
ul. Miodowa 14
Centrala
Tel.: 22 504 4 200
Fax: 22 831-96-10
E-mail: zrp@zrp.pl
o nasO ZRPStrukturaOrganyKomisjeUstawa o rzemiośleHistoria ZRPWarunki użytkowania
Działalność ZRPOświata zawodowaProjekt "Czas na staż"Nowa jakość egzaminówPodatki i sprawy gospodarczeUnia europejskaPolityka społecznaFundusze unijneRada duszpasterskaKonkursy i odznaczenia
KontaktPrezes ZRPDyrektor GeneralnyZespołyPraca
© Związek Rzemiosła Polskiego 2018