Seminarium Możliwości rozwoju eksportu polskiej żywności na rynek Izraela

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa poinformował, że Departament Wsparcia Eksportu KOWR organizuje seminarium p.t. „Możliwości rozwoju eksportu polskiej żywności na rynek Izraela”. Seminarium odbędzie się w dniu 14 listopada 2019 r. (czwartek), w godz. 10:00-15:00 w siedzibie Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa przy ul. Karolkowej 30 w Warszawie, w sali 624.

Prelegenci:

  • Zofia Nojszewska, Kierownik Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Tel Awiwie: „Sektor spożywczy w Izraelu – informacje ogólne, regulacje i potencjał rynku”,
  • Anna Lengiewicz, Prezes Polsko-Izraelskiej Izby Gospodarczej: „Jak odnieść sukces eksportowy na rynku Izraela”,
  • Sarah-Ann Madi, Radca Handlowy w Ambasadzie Izraela w Polsce: „Kultura biznesowa i środowisko biznesowe Izraela”,
  • Natalie Azoulay, CEO Olforyou International Trading Forwarding: „Sprzedaż polskich produktów spożywczych do Izraela”,
  • Tomasz Krakowski, Przedstawiciel Biura Naczelnego Rabina Polski: „Pozyskanie certyfikatu koszerności dla produktu spożywczego”.
  • W celach promocyjnych uczestnicy seminarium mogą również przynieść katalogi z prezentacją własnej oferty handlowej (w języku angielskim).

Formularz zgłoszeniowy należy przesłać na adres: eksporter@kowr.gov.pl.

PROGRAM SEMINARIUM

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

ZAPROSZENIE