Wersja kontrastowa
 A
 A
 A

Kategoria: Aktualności

Opublikowano 30/10/2019

Seminarium Możliwości rozwoju eksportu polskiej żywności na rynek Izraela

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa poinformował, że Departament Wsparcia Eksportu KOWR organizuje seminarium p.t. „Możliwości rozwoju eksportu polskiej żywności na rynek Izraela”. Seminarium odbędzie się w dniu 14 listopada 2019 r. (czwartek), w godz. 10:00-15:00 w siedzibie Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa przy ul. Karolkowej 30 w Warszawie, w sali 624.

Prelegenci:

  • Zofia Nojszewska, Kierownik Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Tel Awiwie: „Sektor spożywczy w Izraelu – informacje ogólne, regulacje i potencjał rynku”,
  • Anna Lengiewicz, Prezes Polsko-Izraelskiej Izby Gospodarczej: „Jak odnieść sukces eksportowy na rynku Izraela”,
  • Sarah-Ann Madi, Radca Handlowy w Ambasadzie Izraela w Polsce: „Kultura biznesowa i środowisko biznesowe Izraela”,
  • Natalie Azoulay, CEO Olforyou International Trading Forwarding: „Sprzedaż polskich produktów spożywczych do Izraela”,
  • Tomasz Krakowski, Przedstawiciel Biura Naczelnego Rabina Polski: „Pozyskanie certyfikatu koszerności dla produktu spożywczego”.
  • W celach promocyjnych uczestnicy seminarium mogą również przynieść katalogi z prezentacją własnej oferty handlowej (w języku angielskim).

Formularz zgłoszeniowy należy przesłać na adres: eksporter@kowr.gov.pl.

PROGRAM SEMINARIUM

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

ZAPROSZENIE

Ważne informacje:
Najnowsze artykuły:
związek rzemiosła polskiego
00-246 Warszawa
ul. Miodowa 14
Centrala
Tel.: 22 504 4 200
Fax: 22 831-96-10
E-mail: zrp@zrp.pl
o nasO ZRPStrukturaOrganyKomisjeUstawa o rzemiośleHistoria ZRPWarunki użytkowania
Działalność ZRPOświata zawodowaProjekt "Czas na staż"Nowa jakość egzaminówPodatki i sprawy gospodarczeUnia europejskaPolityka społecznaFundusze unijneRada duszpasterskaKonkursy i odznaczenia
KontaktPrezes ZRPDyrektor GeneralnyZespołyPraca
© Związek Rzemiosła Polskiego 2018