Wersja kontrastowa
 A
 A
 A

Kategoria: Aktualności

Opublikowano 22/09/2022

Konferencja dla producentów pieczywa "Promocja wysokiej jakości pieczywa i przetworów zbożowych na rynku krajowym"-27.10.2022 r.

Związek Rzemiosła Polskiego informuje, że 27.10 2022 r. o godz. 9:30 w Warszawa na ul. Geologicznej 4 w Hotelu Arche Geologiczna odbędzie się konferencja dla producentów pieczywa "Promocja wysokiej jakości pieczywa i przetworów zbożowych na rynku krajowym" organizowana przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów, Techników Przemysłu Spożywczego, redakcje „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” i „Przeglądu Zbożowo-Młynarskiego”. Konferencja została sfinansowana z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Program konferencji:

  • 9:45 - Jakość ziarna zbóż ważnym aspektem jakości uzyskanego pieczywa - dr inż. Anna Szafrańska (Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa; Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego)
  • 10:15 - (Bio)Różnorodność sekretem unikalnej jakości pieczywa - prof. Anna Diowksz (Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności)
  • 11:15 - Projektowanie i wprowadzanie na rynek produktów piekarniczych. Jak uniknąć kosztownych błędów w procesie projektowania - dr inż. Zbigniew Oczadły
  • 11:45 - Systemy jakości w produkcji piekarskiej i przetwórstwie zbóż - mgr Agnieszka Wryk Ewa Bis Group
  • 12:15 - 12:30 - Dyskusja

Udział w konferencji jest bezpłatny po wysłaniu zgłoszenia.

Więcej informacji i formularz zgłoszenia

(wypełniony formularz zgłoszenia proszę przesłać na adres biuro@sitspoz.pl)

 

Ważne informacje:
Najnowsze artykuły:
związek rzemiosła polskiego
00-246 Warszawa
ul. Miodowa 14
Centrala
Tel.: 22 504 4 200
Fax: 22 831-96-10
E-mail: zrp@zrp.pl
o nasO ZRPStrukturaOrganyKomisjeUstawa o rzemiośleHistoria ZRPWarunki użytkowania
Działalność ZRPOświata zawodowaProjekt "Czas na staż"Nowa jakość egzaminówPodatki i sprawy gospodarczeUnia europejskaPolityka społecznaFundusze unijneRada duszpasterskaKonkursy i odznaczenia
KontaktPrezes ZRPDyrektor GeneralnyZespołyPraca
© Związek Rzemiosła Polskiego 2018