Konferencja dla producentów pieczywa „Promocja wysokiej jakości pieczywa i przetworów zbożowych na rynku krajowym”-27.10.2022 r.

Związek Rzemiosła Polskiego informuje, że 27.10 2022 r. o godz. 9:30 w Warszawa na ul. Geologicznej 4 w Hotelu Arche Geologiczna odbędzie się konferencja dla producentów pieczywa „Promocja wysokiej jakości pieczywa i przetworów zbożowych na rynku krajowym” organizowana przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów, Techników Przemysłu Spożywczego, redakcje „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” i „Przeglądu Zbożowo-Młynarskiego”. Konferencja została sfinansowana z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Program konferencji:

  • 9:45Jakość ziarna zbóż ważnym aspektem jakości uzyskanego pieczywa – dr inż. Anna Szafrańska (Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa; Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego)
  • 10:15(Bio)Różnorodność sekretem unikalnej jakości pieczywa – prof. Anna Diowksz (Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności)
  • 11:15Projektowanie i wprowadzanie na rynek produktów piekarniczych. Jak uniknąć kosztownych błędów w procesie projektowania – dr inż. Zbigniew Oczadły
  • 11:45Systemy jakości w produkcji piekarskiej i przetwórstwie zbóż – mgr Agnieszka Wryk Ewa Bis Group
  • 12:15 – 12:30Dyskusja

Udział w konferencji jest bezpłatny po wysłaniu zgłoszenia.

Więcej informacji i formularz zgłoszenia

(wypełniony formularz zgłoszenia proszę przesłać na adres biuro@sitspoz.pl)