Wersja kontrastowa
 A
 A
 A

Kategoria: Organizacje

Opublikowano 14/02/2013

Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwa żywności

Zapraszamy do udziału w piątej konferencji z cyklu „Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwa żywności”.

Każda konferencja z tego cyklu odbywa się w oparciu o nowy, autorski program uwzględniający najnowsze trendy i tendencje bezpieczeństwa żywności. Na spotkaniu będzie można zapoznać się z tematyką zarządzania produkcją bezpiecznej i dobrej jakościowo żywności.

W programie konferencji, obok 10 referatów zaplanowano panel dyskusyjny „Wymagania w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności stawiane producentom przez sieci handlowe” oraz możliwość ogólnych i kuluarowych dyskusji z udziałem autorytetów zarówno z obszaru teorii jak i praktyki bezpieczeństwa żywności.

Patronat nad konferencją objął Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Stanisław Kalemba.

Pełny program i opłaty za udział w konferencji: LINK
Oferta pakietów reklamowych dla sponsorów i wspierających:
LINK
Karta uczestnictwa:
LINK

Ważne informacje:
Najnowsze artykuły:
związek rzemiosła polskiego
00-246 Warszawa
ul. Miodowa 14
Centrala
Tel.: 22 504 4 200
Fax: 22 831-96-10
E-mail: zrp@zrp.pl
o nasO ZRPStrukturaOrganyKomisjeUstawa o rzemiośleHistoria ZRPWarunki użytkowania
Działalność ZRPOświata zawodowaProjekt "Czas na staż"Nowa jakość egzaminówPodatki i sprawy gospodarczeUnia europejskaPolityka społecznaFundusze unijneRada duszpasterskaKonkursy i odznaczenia
KontaktPrezes ZRPDyrektor GeneralnyZespołyPraca
© Związek Rzemiosła Polskiego 2018